SD fortsätter att agera konstigt!

Sverigedemokraterna fortsätter att agera konstigt och nu vill man lämna in ett budgetförslag för år 2020 i form av en motion till kommunfullmäktige. Man gör det eftersom att man inte hade något eget budgetförslag när kommunens budget togs i juni. Det känns ännu mera konstigt, eftersom budgeten är redan antagen i kommunfullmäktige. Sverigedemokraternas ordförande i länet har också kritiserat företrädarna i Umeå för att man inte gjort någon budget, men samtidigt sitter han själv i deras kommunfullmäktigegrupp i Umeå. Det är det som kallas för att kasta sten i ett glashus. Sen har man också röstat på arbetarpartiets budgetförslag och det gör det ännu mer snurrigt. Hela historien kring sverigedemokraternas agerande i den här frågan är mycket märklig.

En kommentar

 1. Brorson

  Ja, nog är det ett konstigt agerande. Glömt jästen och kastat in den i ugnen efter degen. Men låt mig berätta om något ännu märkligare: Per Bolund, Mp blåljög i partiledardebatten i går kväll.

  Sedan han blivit hårt trängd av Ebba Busch-Thor, Kd, om gängskjutningarna och gruppvåldtäkterna ljög han och sa att Sverige har världens hårdaste våldtäktslag, tack vare Mp, Men är det Mp:s förtjänst att USA:s högsta domstol i praktiken har avskaffat dödsstraffet för våldtäkt? Livstids fängelse finns väl kvar? Vad Bolund sannolikt syftade på var utvidgningen av det straffbara området till ”oaktsam våldtäkt”. Men betyder det att någon har blivit dömd, som inte hade dömts även enligt den gamla lagen? Låt mig citera ur den lag, som enligt Bolund är världens hårdaste:

  ”Om gärningen med hänsyn till omständigheterna är mindre allvarlig, ska det inte dömas till ansvar. Lag (2018:618).”

  Och om omständigheterna var allvarliga, ska det då inte dömas för våldtäkt, utan för det lindrigare oaktsamhetsbrottet? Tyvärr var ingen av de andra partiledarna påläs tom detta, varför lögnaren Bolund fick stå oemotsagd.

  Att bluffen gick hem gjorde honom ännu modigare. Vänd mot Åkesson beskyllde han honom för att ha förnekat att mord förekom i Sverige redan före invandringen. Samma sorts logik som att kalla alla oss, om är kritiska mot dem överdrivna klimatalarmismen ”klimatförnekare”. Det är ju faktiskt klimatalarmisterna själva som förnekar klimatet, att det finns naturliga processer utanför mänsklig kontroll.

  Om klimatet inte kan påverkas, har vi bara att anpassa oss. Om det kan påverkas, behövs mer kärnkraft. Brottsligheten kan påverkas genom hårdare straff och fler fängelser, så att det inte längre är ”billigare” att begå brott i Sverige än i brottslingarnas hemländer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.