Liberalerna mest aktiva!

Idag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning. Som vanligt är Liberalerna en av dom mest aktiva partierna på kommunfullmäktige. På dagens dagordning har vi fem interpellationer och två enkla frågor. Anders Norqvist har en mycket aktuell och viktig interpellation som har frågeställningen ”Vill (S) avskaffa dagbarnvårdarna?” Marianne Normark har också en viktig interpellation som har frågeställningen” Vad kostar en kommunal hemtjänsttimme?

Jag själv har tre interpellationer och två handlar om de höga sjukskrivningstalen i kommunen. Den första har frågeställningen ”Hur jobbar kommunen för att minska sjukfrånvaron och den andra har frågeställningen ”Hur jobbar kommunen för att förbättra arbetsmiljön bland förskolelärarna?”

Jag har även två enkla frågor på dagordningen och den första handlar om att Umeå kommun måste prioritera en cykelbana till Holmsund i länstransportplanen. Den andra handlar om parkeringsproblematiken på Umeå energi arena. Jag kommer att berätta mera utförligt senare i min blogg om våra interpellationer och enkla frågor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.