Delade meningar hos socialdemokraterna när det gäller en cykelbana till Holmsund?

Igår på kommunfullmäktige så hade jag ställt en enkel fråga till kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S), om Umeå kommun kommer att prioritera en cykelbana till Holmsund i länstransportplanen. Tyvärr fick jag inget besked om det och det verkar som att det inte alls är prioriterat. Det verkar också vara delade meningar hos socialdemokraterna i den här frågan. Jag får nu ställa hoppet till Holmsunds socialdemokratiska förening, att man övertalar Hans att prioritera en gång och cykelbana till Holmsund. Vi Liberaler kommer hur som helst att fortsätta driva den här frågan.
.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.