Tyvärr skjuts reformen upp

Regeringen hade inget val än att skjuta upp reformeringen av arbetsförmedlingen. Dels för att man inte hade stöd för den och det har även varit hård kritik. Nu kommer det bli en ny tidplan och inriktning för reformeringen av arbetsförmedling. Tyvärr kan det här dra ut på tiden och det är olyckligt. Jag tror att en reform är nödvändig och arbetsförmedlingen är också den myndighet som har lägst förtroende bland alla i dag. Att reformen skjuts upp visar också svårigheterna inom svensk politik. Sen handlar politik om att ha majoritet för sina förslag och det fanns det inte i det här läget. I en demokrati bestämmer också majoriteten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.