Rent bedrövligt det som hänt och det måste stävjas omgående

De gängattacker som hänt den senast tiden i Umeå är mycket allvarliga.Jag hoppas att polisen klarar upp det snarast och att de skyldiga får sitt straff. Det är rent bedrövligt det som hänt och det måste stävjas omgående. Det här som har hänt är också något vi politiker måste ta på fullt allvar och att vistas i centrala Umeå måste vara tryggt och säkert.

Det finns många som tror att hårdare straff och fler poliser är det viktigaste för bekämpa kriminaliteten. Givetvis är det viktigt, men man får inte glömma det brottsförebyggande arbetet och tyvärr satsas det för lite på det.
Jag tycker också att det brottsförebyggande arbetet ska ske i närområdet och då måste man också se till att det skapas resurser för det. Det finns också många föreningar som är viktiga i det förebyggande arbetet och från Liberalernas sida så tycker vi det är viktigt att stödja föreningslivet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.