Bitterheten är stor hos vänsterpartiet

Bitterheten är stor hos vänsterpartiet eftersom man är utan politiskt inflytande i Sverige. Nu hotar man också med nyval, om inte flera förslag i januariavtalet skrotas och det är ingen överraskning att man gör så. Skulle också bli mycket överraskad om man väljer den vägen, men man får inte glömma att man tidigare har försökt avsätta en socialdemokratisk minister. Priset för ett nyval kan också bli att SD får ett starkt politiskt inflytande, eftersom man nu är det största oppositionspartiet. Hotet om nyval från Jonas Sjöstedt kan också handla om att vänsterpartiet har partikongress i maj och det gäller att visa framfötterna till dess om han vill fortsätta som partiledare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.