Viktig satsning på välfärden!

Regeringen tillsammans med Liberalerna och centerpartiet satsar fem miljarder till kommuner och landsting för att säkra välfärdens ekonomi och hindra uppsägningar i skola, vård och omsorg. Det satsas även 750 miljoner till rättsväsendet. Det är en mycket välkommen satsning och det är också välbehövligt för kommunerna, regionerna och rättsväsendet. Den stora frågan är hur det ska finansieras och det beskedet kommer att komma innan vårändringsbudgeten presenteras i april. Det kommer också bli intressant att se hur de andra partierna i riksdagen kommer att ställa sig till satsningen. Vänsterpartiet och KD har redan aviserat att man inte känner sig nöjda och det var också väntat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.