Utveckla älvsområdet kring Lundabron!

Nu när Lundabron är på plats finns det stora möjligheter att skapa ett ännu bättre rekreationsområde kring bron. Därför har jag ställt en enkel fråga till tekniska nämndens ordförande till nästa kommunfullmäktige, om det finns tankar att utveckla området kring Lundabron.

Här kommer den enkla frågan.

Finns det tankar att utveckla området kring Lundabron?

Nu när Lundabron är på plats så finns det stora förutsättningar att skapa ett fantastiskt rekreationsområde kring Lundåkern och Bölesholmarna. Med tanke på att det också kommer att tillkomma många bostäder i närområdet, så behövs det också tillskapas ytor för aktiviteter i området.

Fråga till tekniska nämndens ordförande Lena Karlsson Engman (S)

Finns det tankar att utveckla området kring Lundabron?

Umeå 2020-01-21
Peder Westerberg
Gruppledare (L)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.