Saknas bra ställplatser för husvagnar och husbilar!

Jag får också ofta synpunkter från många som har husbil och husvagn att det saknas bra ställplatser runt centrala Umeå. Vi lyfte redan 2012 den här frågan i samband med vår motion om att ett truckstop behövs i Umeå och tyvärr har det inte hänt något sedan dess. Ett truckstop är ett ställe som är ett köpcentrum för lastbilar, bussar och chaufförer, med all typ av service från bilbärgning och reparationer till boende och mat. Ett truckstop skulle även, vara bra för turistnäringen och då tänker jag främst på turistbussar, husbilar och husvagnar

En kommentar

  1. Kim

    Lundåkerns ställplats? Fantastiskt läge!

    Ska inte ”marknaden” lösa frågan för ett ”truckstop”? Var finns det ”truckstop” enligt din beskrivning i övriga Sverige?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.