Sverigedemokraterna vill inte ta ansvar

Sverigedemokraternas storhetsvansinne fortsätter och man gör allt för att få uppmärksamhet. Att åka ned till grekisk-turkiska gränsen och dela ut flygblad till flyktingar som Jimmie Åkesson gör säger en hel del och visar vilket parti man är. Samtidigt som Jimmie är där nere så samlas riksdagens partier i den migrationspolitiska kommittén för att enas om en ny svensk migrationspolitik. Ett parti som säger att man vill ta ansvar för sverige, väljer istället att dela ut flygblad utomlands. För mig en ganska konstig prioritering. Man säger också att man företräder det svenska folket och verkar glömma att man sitter i opposition med 17,53 procent av rösterna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.