Tiden börjar bli knapp

Läget börjar bli akut för många företag i Sverige på grund av effekterna av coronaviruset och nu behövs ett brett samarbete över partigränserna. Nu gäller det också att lyssna på alla förslag som kommer från näringslivet. Är det någon som vet vad som behövs för åtgärder så är det vårt näringsliv. Men tiden börjar bli knapp och det är redan många företag som är illa ute. Sen behövs det inte bara mera åtgärder på riksnivå utan det behövs också på kommunal nivå. Men det behövs konkreta förslag på vilka åtgärder som behövs. I Umeå har tex företagsakuten startas av företagarna i samarbete med kommunen. Nu kommer fullmäktige på måndag kortas ned och jag hoppas att min interpellation kommer hinnas med. Den handlar om vilka insatser som kommunen gör för att stötta våra lokala företag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.