Välbehövliga pengar till kommuner och regioner!

Idag presenterade regeringen och samarbetspartierna Liberalerna och Centerpartiet ett krispaket på ytterligare 17 miljarder till kommuner och regioner. Det här är mycket välbehövliga pengar för Umeå kommun som också har belastats hårt av coronapandemin. Dom här pengarna kan också ge utrymme till ytterligare stöd till våra lokala företagare. Vi i Umeå kommun är också inne i vår budgetprocess och det här är pengar som verkligen behövs. Det är också viktigt att vi politiska partier tar vårt ansvar och hjälps åt i den här krisen och även när den är över. Vill också berömma regeringspartierna och dess samarbetspartier Liberalerna och Centerpartiet för dess handlingskraftighet i dessa svåra tider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.