Bra möjlighet att stötta lokala restauranger och kaféer!

Bra att kommunen utreder olika lösningar för gymnasieeleverna när det gäller skolluncherna. Många kommuner har redan infört olika lösningar och på vissa ställen har man infört lunchkuponger hos lokala restauranger. Nu tittar kommunen på en egen lösning där man hämtar matlådorna i kommunens tillagningskök. Från Liberalernas sida så tror vi att en bra lösning skulle vara att man använder lokala restauranger och kaféer. Dels så har de flesta elever en närhet till en sådan möjlighet och det ger också den goda följdeffekten, att den lokala restaurangnäringen får en extra inkomst i detta svåra ekonomiska läge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.