Politik handlar om att prioritera

Det är glädjande att socialdemokraterna öppnar upp för att ta kommunens budget i höst. Som jag skrev i min blogg igår så är det för mycket osäkerhetsfaktorer som finns i dagsläget på grund av corona. Men när budgeten väl tas så måste våra välfärdsnämnder prioriteras och genomgående anser vi Liberaler också att kommunen först och främst ska ägna sig åt sina kärnuppdrag och inte konkurrera med det privata näringslivet eller civilsamhället. Politik handlar också om att prioritera och när vi tog budgeten förra året ville vi Liberaler satsa 32 miljoner mer än de styrande på äldrenämnden och på individ och familjenämnden ville vi satsa 42,5 miljoner mer än de styrande. Dessa extra miljoner hade varit oerhört välbehövliga i dessa cornonatider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.