Skjuts upp till hösten!

Det var ett väntat beslut att socialdemokraterna och miljöpartiet skulle skjuta upp budgetfullmäktige till hösten. Med tanke på all den osäkerhet som råder på grund av corona så hade man inget val. Det blev också stora påtryckningar från andra partier i kommunfullmäktige om att skjuta upp budgetfullmäktige. Jag tror inte det ekonomiska läget kommer att ha förbättrats till hösten, men de ekonomiska förutsättningarna har nog klarnat lite till hösten. Sen när väl budgeten tas i höst så kommer det att handla om att prioritera och då får vi hoppas att de styrande väljer Liberalernas linje från förra årets budgetförslag. Där vi Liberaler i vårt budgetförslag hade 32 miljoner mer än de styrande till äldrenämnden och på individ och familjenämnden hade vi 42,5 miljoner mer än de styrande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.