Företagen kommer att vara nyckeln till den ekonomiska återhämtningen!

Coronapandemin har slagit hårt mot den svenska ekonomin och det kommer att få långtgående effekter bland annat för företagen. Därför är höjda skatter till företagen helt fel väg att gå och därför har Liberalerna i sitt budgetförslag valt en annan väg. Liberalerna vill istället se skattesänkningar på jobb och företagande i höstens budget. Företagen är jobbskaparna och måste värnas i återstarten av Sverige. Man får inte heller glömma att det är företagen som bär upp Sveriges välfärd och om vi får många företag som går i konkurs så kommer det försvinna stora skatteintäkter som behövs för att finansiera tex skolor, äldreomsorg och sjukvård. Företagen kommer vara nyckeln till den ekonomiska återhämtningen i Sverige efter coronapandemin. Att satsa på företagen är rätt väg att gå om man vill värna om arbetstillfällen och välfärden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.