Kommer satsningen på Norrbyskär utebli?

På måndag är det fullmäktige och då kommer min interpellation om Norrbyskär upp. Min frågeställning i interpellation var om tillgängligheten till Norrbyskär kommer att förbättras och om kommunen kommer utveckla Norrbyskär som besöksmål. Nu har det kommit ett skriftligt svar på interpellationen och jag är glad att man kan läsa i svaret att det pågår ett arbete pågår just nu, där man ska ta fram förslag till vilka åtgärder som bör ha högst prioritet och vilka möjligheter till finansiering som finns. Det borde ha kommit för många år sedan, men bättre sent än aldrig och jag ser fram emot när det kommer att presenteras under året. Men som man kan läsa i svaret, så nämns det att åtgärder på Norrbyskär kan ställas mot andra behov i kommunen. Min tolkning av det är att det finns en stor chans, att det inte kommer hända något på Norrbyskär de närmsta åren. Tyvärr på grund av pandemin, så kommer nog aldrig heller interpellationen att diskuteras på fullmäktige och jag får nog nöja mig med det skriftliga svaret. Men jag tror att det är väl investerade pengar om man satsar på Norrbyskär och vi Liberaler kommer att fortsätta driva på i frågan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.