Kommer bli mera rättvist!

Nu föreslår regeringen och samarbetspartierna Liberalerna och Centerpartiet att kursbetyg ska ersättas av ämnesbetyg. Jag tycker det är helt rätt väg att gå och det kommer bli mera rättvist för eleverna. Det har också varit kritik på det nuvarande systemet både från lärare och elever. Man har tyckt det har varit orättvist och att det inte har visat vad eleven verkligen kan.
I en DN-intervju presenterar Liberalernas partiledare Nyamko Sabuni ett uppdrag till Skolverket att förbereda ett införande av ämnesbetyg istället för kursbetyg på gymnasiet. Uppdraget är också en del av Januariavtalet.
https://www.dn.se/sverige/sabuni-kursbetyg-ska-ersattas-av-amnesbetyg-mer-rattvist/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.