Viktigt med ett bra kulturliv!

Tyvärr har många kulturaktörer drabbats hårt av pandemin och det är viktigt att man får stöd av politiken i dessa svåra tider. Jag tror också att det kommer att ta en lång tid innan sviterna av pandemin är över. Ett fungerande kulturliv är också viktigt, eftersom det är i stor del bidragande till Umeås invånares folkhälsa, fritidsnöje och allmänna välbefinnande. Det kommer vara ännu mer viktigt efter den dystra tid som vi har gått igenom under pandemin.

Jag tror också att vårt starka kulturliv har haft stor betydelse för Umeås starka utveckling de sista åren. När det gäller kulturen så är det också en demokratifråga och alla människor ska få ha tillgång till kultur. Även de som vill ska få ha rätten att utöva kultur. Sen tycker jag att det är viktigt att kulturen inkluderas i samhällsutvecklingen och att vi tar tillvara kulturens drivkraft.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.