Årets första partiledardebatt!

Idag är det årets första partiledardebatt i riksdagen och något som självklart kommer att debatteras är pandemin. Den nya pandemilagen kommer också säkert diskuteras och där har tyvärr regeringen i sitt förslag missat frågan om ekonomisk kompensation till företagen. Det kommer också en tid när pandemin är över och då behövs det även åtgärder för att återstarta Sverige. Nyckeln till den ekonomiska återhämtningen i Sverige efter coronapandemin är företagen. Företagen är jobbskaparna och måste värnas i återstarten av Sverige. Man får inte heller glömma att det är företagen som bär upp Sveriges välfärd och om vi får många företag som går i konkurs så kommer det försvinna stora skatteintäkter som behövs för att finansiera tex skolor, äldreomsorg och sjukvård. Skattesänkningar när det gäller företagande, är något som verkligen behövs och det är också en fråga som Liberalerna driver hårt. Höga skatter slår oerhört hårt mot företagande, jobb, utveckling och tillväxt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.