Pandemin har påverkat demokratin

Bra att VK lyfter frågan hur pandemin har påverkat demokratin. Blev själv intervjuad och precis som jag sa i intervjun så innebär pandemin stora svårigheter att bedriva politik. Inställda och kortade fullmäktigemöten gör att man inte heller kan debattera och lyfta aktuella frågor. Sedan är det otroligt dåligt, att det har tagit en sån lång att få en en digital lösning för fullmäktige. Men bättre sent än aldrig. Sen är det också en självklarhet att vi inte ska ha fysiska möten under pandemin och vi ska följa myndigheternas rekommendationer. Sen innebär också pandemin svårigheter att nå ut till medborgare och tänk om inte sociala medier hade funnits.

https://www.vk.se/2021-01-18/pandemin-blottar-demokratins-brister

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.