Viktigt med kontroll av verksamheter som finansieras med offentliga medel!

Det är viktigt att Umeå kommun säkerställer vart kommunala medel går. Nu kommer det uppgifter i media att en förening som drev förskolor i Umeå är begärd i konkurs och konkursförvaltaren är förvånad över den bristande kontrollen på verksamheten som har varit finansierad med offentliga medel. Konkursförvaltaren förvaltarberättelse visar också att föreningen är helt tömd på tillgångar. Utredningen är inte klar än, men det känns inte bra med vad konkursförvaltaren framför. Från Liberalernas sida så har vi också tidigare haft en interpellation med frågeställning ”Hur kontrollerar Umeå kommun, att skattepengar inte går till extremister och kriminella?”

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Självklart är det som Westerberg säger bra. Dessutom bör inte Internationella Engelska skolan få bidrag om de inte inför mer undervisning på svenska. Sedan måste vi våga säga, att en del av problemen med, att skattepengar riskerar gå till extremister och kriminella, beror på att vi haft alltför generös invandringspolitik. Därför är det obegripligt om en del av Liberalerna på riksplanet vill framhärda i att stödja regeringens förslag att återgå till en generösare invandringspolitik. I stället måste fler utvisningar verkställas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.