Som vanligt aktiva!

Idag är det kommunfullmäktige och det är som vanligt en lång dagordning. På grund av pandemin så är mötet digitalt och mötestiden är också nerkortat. Tyvärr har vi haft tekniska problem på morgonen, men nu verkar det vara löst. Från Liberalernas sida så är vi aktiva som vanligt på fullmäktige. Vi har bland annat tre motioner och en interpellation på dagordningen. Interpellation från mig själv handlar om vilka insatser som görs för våra lokala företag under pandemin. Den första motionen från Marianne Normark och Björn Kjellsson handlar om att utreda förutsättningarna att etablera regnbågsboenden i Umeå. Den andra motionen från Anders Norqvist handlar om att upphandla delar av IT-stödet. Den tredje motionen som också är från Anders Norqvist handlar om att upphandla Städ och verksamhetsservice

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.