Dags att ta ansvar!

Självklart ska vi politiska partier hjälpas åt under pandemin, men demokratin får inte försvagas. Det måste få finnas utrymme för alla politiska partier att få driva politik under pandemin och även kritisera åtgärder som tas i krisen. Senast kommunfullmäktige är ett exempel på att demokratin inte fungerar. Av tio motioner hann vi bara med tre och det blev heller ingen debatt när det gällde interpellationer och enkla frågor. Som läget är nu som borde vi ha ett extra kommunfullmäktige för att hinna ikapp alla ärenden. Självklart ska det vara digitalt med tanke på pandemin. Vi liberaler kommer lyfta frågan, men det är dom styrande som har ett stort ansvar och det är dags att man tar det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.