Viktigt att fortsätta stötta våra lokala företag!

Coronapandemin har slagit hårt mot den svenska ekonomin och det kommer att få långtgående effekter bland annat för företagen. Många har det oerhört tufft och man vet inte hur man ska överleva. Restriktioner från regeringen som är nödvändiga och förståeliga, gör det inte heller enklare för våra lokala företag. Många företag har fått stöd under pandemin, men det kommer att ta en lång tid för våra lokala företag att komma tillbaka ekonomiskt efter pandemin. Därför skulle det vara välbehövligt att kommunen även fortsätter stöttar våra lokala företag när pandemin är över. Att stötta våra lokala företag är rätt väg att gå om man vill värna om arbetstillfällen och välfärden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.