Fitness Friday!! ❤

Att vara på gymmet är härligt. Det har jag gått igenom förut. Jag skulle dock vilja förändra det lite. Idag blev jag totalt fascinerad över en äldre herre med en så respektabel ålder att han gick en aning kröpligt, möjligen 75-80 år. Han var på gymmet! Han körde många olika övningar och tränade bra. Han var ingen power-farfar utan en helt vanlig äldre herre som helt plötsligt kommit på att han skulle träna.

Men hur som helst, jag kom fram till en av maskinerna och inser att han kört på samma vikt som mig. Jisses, jag var tvungen att öka bara för det. Han imponerade på mig.

Samma sak på det andra gymmet, där finns det en herre som av anledningar som är okända för mig, har svårt att gå, halvsides-pares ser det ut som. Han tränar regelbundet!

Det får mig att fundera, vad har egentligen jag för ursäkter att inte göra det? Inga. Du då?

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.