Jag behövs inte längre :-/

Sonens första övernattning är ett faktum. Såååå roligt! Jag älskar när det springer barnfötter här hemma och lägenheten fylls av skratt och stoj 🙂 Jag behöver fler barn ;-p just nu sitter de framför tvn och äter godis. Själv fick jag två godisbitar från dem var och fick sen gömma mig i mitt sovrum. Hör ligger jag nu och väntar på första skriket att nån spillt, hihi 🙂

Och utanför lyser solen. Allt är kärlek idag 🙂

En kommentar

  1. Daniel O

    Låter som du har en riktigt bra dag (om man bortser från rubriken då)… Man blir nästan lite avundsjuk! 🙂

    Nåväl, soffa + musik = kvällens begivenheter för min del. Imorgon är det jobb. Ha en fortsatt trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.