Tjat passar INTE jämt!

Dagen började ljuvligt med precis sånt väder som jag väderrapporterna lovat denna lediga helg. Efter att ha legat vaken under natten oga av konstiga drömmar blev jag dock inte när sonen vaknade tidigt. Han var jättehungrig och vi hade bestämt att äta på vårt nya barbord som hustomten tydligen inte skruvat ihop under natten. Men det visar sig att det går bäst att kastas in i hetluften direkt, för efter att ha svurit ihop alla skruvar och knoppar och pinnar (ja, ska jag gömma mig bakom nån etikett äre den att jag är tjej och inte ska kunna sånt där :-p) städade jag undan och drog med Hampus på en löprunda. Fast han på cykeln då!

Duration 0:22:19 | Calories Burned 301

Average Pace 9:27 / mi | Average Speed 6.35 mph | Elevation Climb 105 ft

Så långt låter morgonen perfekt eller hur? 🙂 men tyvärr. Jag är för otränad för att inte behöva peppa mig själv hela löprundan om jag ska orka. Hampus lät mig höra tre meningar hela vägen: "mamma, vad ska vi äta?", "mamma, det här är jobbigt, jag orkar inte", "mamma, det är så trögt uppför backar, men jag är då ändå snabbare än dig". Det sista med en smått hånfull ton. Haha, lilla älsklingen. Han får inte följa med mer ;-p

Nu har han en kompis här vilket innebär egen tid för mig. Jag tror bokläsning i solen känns alldeles lagom skönt 🙂

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.