Besatt av Ett liv.

Utan musik vet jag inte vad jag skulle göra. Och utan texten skulle nog inte musiken vara någonting alls. I alla fall i mina öron. Många låtar kan man hitta som kan snurra runt på Spotify spellistan och är bra. Men ibland hittar man också guldkorn som inte går att sluta lyssna på. De där låtarna som har det lilla extra, som har ett bra budskap, eller går relatera till lite extra.

En längre tid har jag lyssnat på Tomas Öbergs "Ett liv". Den handlar om att ta sig igenom svårigheter, att tro på ett bättre liv, att fortsätta kämpa. Allt med den här låten är fantastiskt. Vare sig du gillar musikstilen eller inte. Texten BÖR vidröra ditt hjärta. Texten BÖR få dig att tänka till.

 

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.