Kan fiskar klättra i träd?

Idag har jag verkligen haft en dag som sällan annars. Tanken var att jag skulle vara ledig två dagar den här veckan, men sen blev det jobb ändå igår. Lägg till massor med stress på jobbet måndag till onsdag (plus Blodomloppet direkt på att ha jobbat 7.30-17.30) och du har en sliten Maja idag. Eftersom jag hade lovat sonen att hälsa på i skolan idag blev det ingen sovmorgon, men när jag kom hem efter några intressanta timmar startade jag Mindfulness II-appen på telefonen (15 kr, värt alla pengar) och sov inom 5 minuter.

Nu är jag vaken men har avsagt mig konferensen (med mingel och middag) som var inplanerad idag. Ibland måste man lyssna på kroppen! Jag är inte bra på det, men vissa stunder skriker den så den nästan ger sig själv tinnitus.

Så vet ni vad jag ska göra det? Inte ett endaste dugg. Ärligt talat känner jag för att bara ligga i sängen heeela dagen. Bara att ha på tvn i bakgrunden skapar stress inombords. Haha, usch, nu är det illa! Imorgon och hela helgen väntar långa långa arbetsdagar. Bäst att ta chansen att vila. 🙂

Förresten rekommenderar jag ALLA föräldrar att ta möjligheten att hälsa på barnet/barnen på skolan. Det ger en verkligen mycket eftersom man får se hur de jobbar, vilka svårigheter som kan finnas, hur ens barn interagerar med andra barn och vuxna i den miljön osv. Det ger en insyn och en förståelse som är svår att få annars. Och definitivt ett barn fyllt av glädje 🙂

PS. Har gjort bilden längst upp med en app som heter Instaframe. Jättefint, gratis och roligt! 🙂

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.