Mindfulness för barn.

Så intressant! Jag introducerade min mindfulness-app för sonen med tanken att han skulle vara totalt ointresserad. Men han la sig ner, följde instruktionerna i kroppsscanningen, avbröt efter några minuter och sa: "vänta mamma, det här vill jag göra när jag ska sova. Och börja om".

Nyttigt!

Tillägg: Näääääj! Det blev fail. Väl i sängen lockade kvällsläsning mer. Men att han tränar sin läsning är ju egentligen bara positivt det också 🙂 Ett litet steg mot mindfulness får duga för ikväll, ibland är de små stegen de bästa 🙂

Någon som ar några erfarenheter av liknande?
 

PS. Bilden är från Holmsund/Obbola. Precis över broarna där jag gick min jättebamsiga promenad idag. Vackra vackra sommarställe som jag flyttat till!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.