Ännu varmare?! Skratt eller gråt…

..tycker jag väl att vi kör lite bildbomb såhär på kvällskvisten 🙂

Såhär äter vi tillexempel frukost ibland. Om vi inte äter den på framsidan. Eller inomhus, det går också, där är det oftast svalast. Men vilken blomsterprakt, visst? Hur underbart som helst 🙂 Nackdelen med värmen är ju att den fina blomsterprakten brukar vara en uttorkad blomsterdöd framemot sensommaren. :/

 

 

 

 

Idag har vi hunnit med stranden som jag skrev innan, väldigt härligt (nu när jag glömt all sanden som fastnade överallt ;p). Och sandskulpturen ovan var ju helt sjuk. Jag ångrar faktiskt att jag inte fotograferade det framifrån. Han som gjort den hade till och med en speciell maskin för att kunna bevattna den 😮

Sonen tjurar varje gång kameran kommer fram, därav den stora underläppen. Haha, stackarn. Han fick verkligen fel mamma i sånt fall. Eller ja, rätt, eftersom han verkar behöva tränas 😉

Slutet av kvällen har spenderats med middagsbjudning, samma gäng som föregående kväll. Trevligt pack från Stockholm. Jag har fuskat nåt extremt med både mat och träning idag. Men men, imorgon är det nya tag, då ska jag ut på promenad åtminstone, även om det väntas bli ännu varmare imorgon, OCH på gymmet!

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.