Det snöar i Spanien!

För det första är jag alldeles grymt nöjd med mig själv idag. Löprundan med pappa, som jag nästan inte vågade mig ut på för att jag inte trodde att jag skulle orka alls, gick lååångt över förväntan. 7km och cirkus 5.15 min/km, dessutom i en terräng som mer liknar en berg-och dalbana än en stad. Jag är stolt! 😀

Sen kan jag berätta att det snöar i Spanien idag. Ja inte här, men i bergen. Visst är det ändå fascinerande att länder kan ha allt i ett. Inte uppdelat i årstider (även om alla såna finns här också) utan helt enkelt samtidigt. Några timmars resa kan man åka slalom, åka hem och sen lägga sig på stranden. Perfekt tycker jag 🙂

Nu marknad! Enda stället att hitta godis på lösvikt ;p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.