Lerbad och tokiga spanjorer!

Japp. Här ska sovas för 3e gången idag. Det är inte lätt att vara trött förälder när barnet ska sova, men vila behöver jag tydligen 🙂 Dock verkar ju bloggandet bli aningen lidande.

Hur som helst, imorgon blir det pw i vanlig morgon-ordning, sen ska vi faktiskt göra nåt som jag aldrig gjort tidigare, lerbad. Som jag förstått det ska vi ut i havet och kladda in oss med typ havsbotten. Låter lite galet men det ska tydligen vara bra. Känns lite spännande faktiskt 🙂

Efter det ska vi göra nåt, som jag heller aldrig gjort tidigare. Se en EM-final i fotboll tillsammans med tokiga spanjorer. Haha, det ser jag verkligen framemot. Vi har lite nu och då sett Segunda division, under La Liga som är den högsta, och bara då är de ju heta på gröten nåt otroligt. Men aldrig ovänner med varandra vad jag kunnat se. Vinner Spanien lär det bli en hejdundrande fest och det vore verkligen häftigt! Det pratas om fyrverkeri och fontänbadande hur det än går 🙂

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.