Nu laddar vi!! :)

Sicken fantastisk dag det blev igår! Min älskade lille pöjk lärde sig att simma. Fascinerande nog är det fortfarande jättesvårt att simma på ytan, men under vattnet är det perfekta simtag. Han simmade dessutom nåt slags fjärilssim, fast utan armarna, där under, som en riktigt delfin. Badandet togs ju verkligen till en helt ny nivå. Han är så stolt och jätteglad! Så häftigt 🙂 igår kväll firade vi det med popcorn och Tintin.

Just nu skriver jag från sängen eftersom jag ligger och laddar. Halv nio bär det iväg på pw/jogg med pappa, sen ett snabbt dopp i poolen, sen en sväng till en, för mig, jättestor marknad med allt och lite till, sen hem och kanske sola en stund, sen bli bjudna på fantastisk Janssons frestelse av en riktigt härlig surrkuse.. Och ja, sen äre nog bara lördagsgodiset kvar!

Vet ni, jag vill inte hem, men jag saknar gamla Svedala ändå. Vad ska ni göra idag? Hur är vädret? Har ni nåt trevligt att berätta? 🙂

Etiketter: , , ,

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Det REGNAR och blåser *muttrar* Skicka hit lite spaniensol vettja.. vi umebor har ju ett wheels att genomlida ikväll. Känns inte ens som att det räcker med regnkläder. Paraply går ju inte för då blir väl folk arga när man försöker peta ut ögonen på dem med paraplyet haha..

  2. Maja Larsson

    Svar till Helena Nilsson Springare (2012-06-30 09:35)
    Jag ska i alla fall försöka packa ner lite sol i väskan när jag ska åka hem 🙂 Hoppas Wheels var till belåtenhet 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.