It’s just one of those days. :/

It’s chaos inside of me. Jag borde träna. Jag borde planera projektet. Jag borde träffa mina vänner. Jag borde ta vara på semestern. Jag borde resa mer. Jag borde se saker. Jag borde och jag borde och jag borde. But I don’t. Jag ser Gudfadern. Alla tre delarna. Jag ser Sopranos, troligen blir det alla avsnitt, alla säsonger. Jag kräks åt shoulda, coulda, woulda. Jag bara är.

Att stressa går hur bra som helst tills man stannar upp och sen när det är dags att sätta igång igen är det minsann inte lätt. Om jag var en hare i fart innan resan, liknar jag mer en snigel nu. Om ens det. Ända sedan jag kom hem till min egen soffa har den varit så skön att jag fanken inte får arslet därifrån. Och tvn som nästan aldrig är igång annars, står på hela tiden.

Usch vad jag gnäller. Längtar tillbaka till Spanien gör jag då också. Blää! ;p

Nog för att jag har ett ganska stort behov av egentid då jag får smälta intryck (eller vad jag nu gör, don’t really know ;p) men den här resan till Spanien/Stockholm har bara gjort mig totalt osocial. Underlig känsla. Och jag är ledsen, glad, arg på samma gång. Det är som att jag blir överfallen av en massa känslor som jag har tryckt undan en längre period. Something is not right today.

Today is just one of those days!

Etiketter: , ,

4 kommentarer

 1. Daniel Olsson

  Hehe, känner igen det där, jag gick på semester i fredags, och jag har knappt gjort nånting sen dess. Idag lyckades jag dock dra ut mig själv på en långpromenad, så nu kanske jag vaknar upp ur stand-by-läget… 🙂

  Det är väl också när man stannar upp i vardagen som alla känslor kommer upp till ytan (så brukar det bli för min del i alla fall), så det är väl inte så konstigt att du känner vad du känner. Det går över, på något sätt!

  Ha en fortsatt trevlig semester, och gnäll på så länge du vill/orkar. Det är ju din blogg… 😉

 2. Maja Larsson

  Svar till Daniel Olsson (2012-07-11 20:48)
  Du har så rätt, det är nog helt normalt 🙂 Ingen kan ju vara på topp jämt. Grattis till semestern, hoppas du får en riktigt bra! 🙂
  Men nej, ska försöka att inte gnälla mer 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.