Jag ler tack vare dig.

Idag är jag gladare än igår. Jag lyckades ta mig ut på promenad igår, en ganska kort och inte speciellt snabb, men ändock bättre än att bara ligga i soffan. Även om jag inte klagar på att ligga i soffan för att se Sopranos. Jisses. Igår såg jag nästan hela första säsongen! Bevis på hur lite jag faktiskt gör. Sopranos har inte övertygat mig än, men jag är nog fast ändå. 😉

Privat hände litegrann igår som också gjorde saker lite lättare. Känslor som… jag gillar känslor. Jag är tacksam för de dåliga känslorna också, men igår var det inte såna. Saker och ting blev lättare, den där berömda stenen från bröstet ni vet. Fast bra känslor kan också vara lite skrämmande, should I stay or should I run? Jag bestämde mig för att stanna. Jag antar att det kommer vara en liten kamp ett tag framöver.

 Idag är dagen jag ska ta tag i träningen igen. Och umgås med en vän. Dags att lägga i en högre växel igen 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.