Har jag sagt att jag älskar träning??

Jag har sjuk träningsvärk. Om någon vill veta varför man inte ska låta latmasken styra och ta paus från träningen så kan ni komma till mig. Om jag bara kunde överföra lite smärta skulle ni nog aldrig ens fundera. Haha. Oj oj.

Idag har jag också befunnit mig på gymmet, tränat core och handleder. Så träningsvärken lär ju inte minska till imorgon direkt. Och om det inte vore nog så har C planerat min dag imorgon vilket innebär gym direkt på morgonen! Jag funderar faktiskt på att promenera in. Fast då behöver jag bära så himla tungt och ja… time will tell!

Nä. Jag måste försöka få träningsvärken på baksidan att släppa åtminstone. Jag tar en promenad på det här, precis nu. För sen ska jag ju ut och dansa.

Har jag sagt att jag älskar träning? 😉

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Emelie

    Det är bra med träningsvärk, då vet man att det gjorde nytta! :)Kul!! Skulle behöva lite av din inspiration till att börja träna…:P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.