Men nog äre väl ändå!

Godmorgon! Semester är så väldigt härligt ändå, nu är jag tillbaka från zombie-mode. I alla fall någorlunda. För helgen är ganska så planerad. Om jag bara tog mig igång med projektplaneringen. Men, jag kan väl få ha lite semester på riktigt först? Visst?

 

Igår drog jag igång med träningen väldigt ordentligt. Först cyklade jag in till stan och gymmet, där jag körde ett ordentligt pass och äntligen fick krama om en väldigt god vän efter den långa resan 🙂 Efter det gav jag bort cykeln, fikade med en jättetrevlig tjej och tog bussen hem. Och angående tjejen, det är fascinerande hur gemensamma erfarenheter förenar. Det blir så tydligt hur erfarenheterna formar en och att man är som man blivit blir så självklart.

Några avsnitt av Sopranos senare drog jag på mig träningskläderna igen och efter 46 minuter kom jag hem efter 7,72 km jogg. Kroppen var slut på kvällskvisten, hade inte så mycket att ge i form av fart, men det var ett jättehärligt sätt att avsluta kvällen. Om du har  sovproblem borde du testa 😉

Vet ni, igår fick jag höra de mest vackra ord jag någonsin hört sägas till mig, "du gör mig stolt över att vara människa"… Det finns inget som slår det. Nog äre väl ändå det vackraste man hört? 🙂

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.