En tid som zombie, en tid för reflektion.

Think about life as being in a boat. The wind alone seldom take you to where you want to go. You must take charge and use the oars.

Efter en liten bloggpaus är jag nu tillbaka. Jag antar att jag helt enkelt behövde det. En tid som zombie, en tid för reflektion. Min kloka mamma skulle säga att min kropp själv sa till att den behövde vila. Och för en gångs skull lyssnade jag. We should all do that (även om det verkligen inte är lätt i detta stressande jagande samhälle) 🙂

Igår tog jag första löprundan sedan Spanien. Det var längesedan och det var inget trevligt. Jag satte mitt mål; 45 min, 1 mil. Igår kände jag mig verkligen besegrad. Efter 4 km på 21 min var jag så död, kroppen svarade inte alls och magen smärtade. Däremot var jag efter 4 km allra längst bort och fick vända för promenad hem. Första minutrarna höll jag på att börja gråta men sedan kunde jag börja andas igen och körde lite intervaller hem. Hursomhelst, jag insåg igår hur svårt det kommer vara att nå de där 45 minutrarna. Inte omöjligt, men så mycket värre än jag nånsin hade trott. :/

En sak jag känner efter semestern är önskan att ta vara på livets alla stunder och alla människor som faktiskt finns runt mig. All min familj och alla mina vänner som jag försummat när jag prioriterat jobb. De förtjänar alla så mycket extra kärlek för att de ändå funnits vid min sida. Life is short, but full of magic!

 PS. Ni som fortfarande läst och väntat på min återkomst till bloggvärlden, ni förtjänar också lite extra kärlek. Thank you!

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Daniel Olsson

    Ja, ibland måste man väl stanna upp i vardagen, oavsett om man vill det eller inte. Kul att du är tillbaka! 🙂

  2. markus

    Hej du såg trevlig ut. Kanske annorlunda att kontakta någon via en blogg. Men varför inte. Det som lockade var din presentation och sen vart lite jag imponerad över din målsättning kring att springa milen. Tränar själv en del. Hur ofta springer du i veckan och när tror du att du kommer nå 45 min ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.