Slagen av sonen.

Godmorgon läsare! Vädret fortsätter att vara dystert men sinnet inte likaså. Jag var lite smått gnällig över att inte få vara ledig igår, men det byttes snabbt ut när ett möte gav hopp om liv. Håll tummarna för mig på torsdag. Eller ja, till och med torsdag 😉

Upp och jobba, en hel arbetsdag innan jag får träffa sonen som kom igår. Fantastiskt vad han var glad att se mig och likaså jag. Dessutom hade vi med mormor en klockren Wii Sports-kväll. Innan slutet var vi alla svettiga och alla hade fått ett lite slag av sonens vilda spelstil, till och med han själv :p

Ha en awsome underbar dag alla! Kom ihåg, ge varandra komplimanger, visa omtanken, det gör mycket både för dig själv och den andra! <3

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.