Surkärring mot förändringen.

Jag vill inte vara en sån människa som kämpar för att inget ska förändras. Förändringar är endel av livet, endel av världen. Förändringar är ständiga. Men. Vissa är inte lika trevliga.

En sak som är för himla tråkigt med delad vårdnad. Det finns inga riktigt speciella dagar längre. Födelsedagar firas minst 2 gånger, troligtvis ännu fler, julafton har en svans av små julaftnar både före och efter osv. Och även om man inte vill det själv går det ju inte styra "den andra sidan". Men kanske är det inte viktigt utan bara en del av den förändring som blir till nästa generations verklighet. Men ändå, om jag ska vara en surkärring mot nån förändring så är det den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.