Snuskigt skönt!

Igår kom jag igång med rörelsen igen. Konstigt hur jag kan vara så upp och ner med den. Min hjärna är egentligen extremt lat tror jag och direkt den får smaka litegrann på godbitarna "soffan", "slappa", "träsmak efter långvarigt sittande" så är det gaaaaanska kört. Efter promenaden på 8 km igår är den lite mer igång 🙂 Iofs såg det ändå ut såhär efter promenaden, men är det äntligen sol har man väl liiiite ursäkt 😉

 Och you know what!! Igår däckade jag i soffan 20.30. Och när jag skriver däckade menar jag i den betydelsen att det var totalt omöjligt att hålla ögonen öppna även om jag verkligen verkligen gjorde mitt bästa. Och när jag vaknade hade sonen somnat han också. I soffan. Så där fick han ligga kvar faktiskt. Ändå sov jag hela resten av natten och vaknade förstås helt färdig. :p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.