Då var jag igång igen!

Goddag! Idag har jag bara jobbat 4,5 timmar. Känns jättekonstigt, men samtidigt extremt skönt såklart. Eftersom att jag i helgen äntligen hittade mitt gymkort igen så har jag besökt gymmet igen. Det var härligt! Jag tog det rätt lugnt eftersom jag varit borta så länge, men faktiskt märkte jag ingen direkt förlust i styrka. Det tackar jag yogan för!

Vem kunde ana att yoga skulle vara något för mig, men det är en fantastisk form av aktivitet. Det är avslappnande och stretchande, men samtidigt är kroppen slut efteråt. Härligt! Och faktiskt är den där stretchen beroendeframkallande, när ryggen knakar. 🙂 Däremot kan jag säga att baksidan av benen är fantastiskt äckligt stela på mig. Usch. Försöker jag sträcka ut dem bara skakar hela jag. Men det kommer väl det också förstås 🙂

 

 

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.