Äckliga muslim?

Är det ett sånt här Sverige du vill leva i? En vän till mig la ut detta i sin statusuppdatering igår.
 
Aaah, godmorgon. Vilken strålande dag, vaknar upp till dessa fina ord på nätet:
"äckliga konvertit! " "Ser ut som hon har samiskt ursprung. Vilket svek!" "Hennes konvertering till muslim bevisar hennes intelligenskvot" "Hela människan Anna Waara, hela religionen islam är ett problem. Kan hon inte sticka till öknen istället?" "Herrejavlar SC. Skraems inte saa dar. Hen maste vara bland det fulaste

jag nagonsin har sett. Inte undra pa att hon konverterade till en religion dar hon ar tvungen att klae sig i ett talt." "Anna Waara är bara en av alla tok käringar vi har för mycket av. ""Hur en svensk kvinna kan konvertera till denna kvinnofientliga s.k. religion övergår mitt klena förstånd" "Det är för att de lider av vattenskalle, det är därför hjärnan inte fungerar som den ska ;-)"

Sverige i mitt ♥

Jag vill bara gråta. Vad ger dem rätten?!

2 kommentarer

 1. Daniel Olsson

  Men herregud, jag kan knappt tro vad jag läser. Har man som människa inte längre rätt att leva sitt eget liv utan att andra ska lägga sig i och (vad värre är) fördöma? Det är väl tyvärr en av sidoeffekterna av de sociala nätverken, är jag rädd. Det är farligt enkelt att hata anonymt…

  Ingen har gett dem rätten, men internet har gett dem möjligheten, och det är tyvärr en frihet utan något eget ansvar.

  Tekniken är inte alltid bara av godo… :/

 2. Maja Larsson

  Svar till Daniel Olsson (2012-08-31 23:06)
  Precis så är det Daniel. Skolan borde anpassas efter dagens samhälle och faktiskt ha kurser i att vara en god medmänniska, att ta ansvar för sina handlingar osv. Tidigare fanns det ju tydligare regler med kyrkans inblandning tex.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.