Impulsköp är sådär jättebäst :o

Säng har varit som en såpopera för min lille gosse. Han har alltid önskat sig en häftig hög loftsäng, men det är inte alltid så enkelt att vara sådär häftig själv när det är just sådär högt. Två gånger har vi köpt en loftsäng, två gånger har vi sålt en loftsäng. Istället har Hampus haft sin gamla växa-säng som inhandlades när han var ganska så liten.

Nu är den till salu! 🙂 Igår när han skulle sova började vi igen prata säng och nu kom vi faktiskt fram till att det var dags att testa igen. Den här gången tänkte vi att vi kör vi på en lite lägre variant. Och ikväll lades beställning på sängen KURA från IKEA. 🙂 Den går till och med vända på iaf han ångrar sig och vill ha en lägre säng. Hur kan vi gå fel? We can’t! 🙂

Jag älskar IKEA. Längtar så tills det öppnar här i Umeå 🙂 Kommer nog faktiskt knappt handla nån annanstans. Och tänk om jag hade lite mer obegränsat med pengar så jag verkligen hade kunnat inreda sonens rum jättefint. Aaajaaa, han klagar inte. Så varför ska jag? 😉

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.