Dessa valp-ögon är omöjliga!

Inatt kom sonen till min säng, jag feberyrade i drömmen och fattade inte alls att han stod bredvid mig och ropade på mig. När vi vaknade bad han om frukost på sängen. Ett riktigt "snäääääälla maaaammaa *puppy-eyes* kaaaan jag få frukost på sängen?" Och ja, hur skulle jag kunna motstå det?! Sen skojade jag om att det var underligt att HAN fick frukost på sängen när JAG är sjuk. Hans svar var: "Jamen mamma, du frågade inte snällt, det gjorde ju jag.." Visst tycker ni också att det låter som en öppning? Fram för mer frukost på sängen. Till mig alltså 😉

Fast faktiskt cyklade han iväg på Coop för att köpa glass till mig igår. Och jag hör hur han ändrar sig röst till en mer "det är så synd om dig"-röst när han pratar med mig nu.

 Han är absolut det finaste i mitt liv! Och på tal om det, att han är en underbar själ, utspelade det här sig hos oss igår:

Hampus: "Hur mycket måste jag skriva?"
Jag: "Ja, så mycket som möjligt."
Hampus: "Men det är ju aaallt!"

Och visst, lite fel inställning till läxan, men rätt inställning till vad som är möjligt 😀 Ja, jag är en sån där jobbig förälder som är stolt och skryter över barnen. Men det får man. Man ska uppmuntra alla runt om en och lyfta om de gör nåt bra. Och speciellt sina barn!

Från min sjuksoffa önskar jag er alla en jättebra och givande dag. Själv känner jag att denna dag blir en dag fylld med självömkan. ;p

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.