Jag är misslyckad.

Hemma från jobbet idag igen, ett desperat försök att vila mig i form. Jag vill träna. Men ett tecken på att jag verkligen är sjuk är att träningsabstinensen väldigt överkomlig, den är nästintill obefintlig. Jag tror det kallas självinsikt. Ännu mer självinsikt säger att jag nu ska strunta i datorn och krypa ner under täcket ännu längre.

Usch vad jag ogillar feber. Folk brukar vara emot magsjuka, men det går ju över så snabbt. Man kräks några gånger och svisch är det borta. Men feber? Tar bort ALL energi från dig i flera dagar, gör ont och bara… usch. Och usch igen! Bara för det här får jag säkert magsjuka snart å. ;p

Och ja. Snart ska jag sluta gnälla. Jag lovar 😉 Mitt gnällande passar inte riktigt in med bilden eller hur? Jag misslyckas just i denna stund. Haha.

Kanske någon kan underhålla mig med kommentarer idag? Ett hej åtminstone vore väl trevligt. Hur många hej får vi ihop tror ni? Se det som en utmaning 😉

Och förresten, följ mig gärna på Instagram, om du har det. Jag vill gärna ha nya personer att följa. Gillar Instagram bättre än Facebook faktiskt. Bilder säger mer än tusen ord! 🙂 Mitt användarnamn är majaerika 🙂 Ungefär alla bilder jag lägger upp här kommer därifrån. Och där finns dessutom en hel del annat, både inspirerande citat och mina vardagsstunder.

Etiketter: , , , ,

6 kommentarer

 1. Jesper Dagsberg

  HEJ!! 😉

  Misslyckad? Nä, söta du. Du är människa! En underbar sådan oxå! Ta den tid du nu fått att vila och återhämta dig. Som fågeln Fenix så behöver man ibland brännas, släppa en del av det förgångna, för att återuppstå till något större, vackrare och friare.

  Kärlek och kramar

 2. Maja Larsson

  Svar till Jesper Dagsberg (2012-09-28 09:14)
  Jag vet älskade vän, misslyckad är jag inte. Men om man sätter in mitt gnälliga arsle i första bilden ”to those who fail to appreciate”… då är jag. Men det var på skoj, jag är ju perfekt 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.