Min träning och mina mål :)

Vad var det jag sa? När jag börjar tillfriskna kommer träningssuget som ett brev på posten. Däremot är jag långtifrån pigg nog att träna än, men det hindrar ju inte att jag inte gör annat än att tänka på den. Och planera. 🙂 Jag har tränat ett bra tag, men nu känner jag att jag är i en fas då jag måste sätta mål för att inte fastna och inte komma nån vart. Och jag har tränat så länge nu att jag måste ta mig framåt för att fortsätta tycka att det är riktigt kul 🙂

Det där är jag just nu. Jag blev faktiskt lite chockad när jag fotograferade mig från sidan för jag insåg nog inte att jag var såpass smal. Not skinny, men ändå. Däremot finns det lite lovehandles att jobba bort. Och rumpan. Min stora stötesten ända sen puberteten. Min kropp är tack och lov kurvig, men den behöver mycket arbete för att hålla bra form.

Okej. Lugn nu. Jag tänker inte bli smalare. Det behöver jag inte. Jag vill inte heller gå ner i vikt. Däremot vill jag bli starkare. Jag vill ha en kropp som hjälper mig när jag ska träna, en kropp som helt är med mig när jag vill utmana ordentligt. Jag vill kunna gå igenom gruppträningspass och alltid göra alla övningar ordentligt samt ge det lilla extra. Jag vill ha en kropp som mår riktigt bra, både i styrka och kondition. Och, jag vill ha en välformad kropp, en kropp där musklerna syns ordentligt.

Och jag vet. Det ser bra ut nu också. Men jag tränar inte för att andra ska tycka det. Jag tränar för att jag ska känna mina egna muskler när jag tränar. 😉

Idag kom ett paket från Gymgrossisten. Jag är inte helt övertygad att man behöver speciellt mycket extra protein från pulver. Det finns i maten, beroende på vad man stoppar i sig. Men eftersom jag inte kan hålla mig från godis så har jag tänkt att proteinshakesen kan hjälpa mig med det. Att jag kan ta ett sånt på kvällen tex. Ja, det var min tanke, får väl se hur det går 😉

Etiketter: , , , , , ,

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.