Pirrar i magen! ;)

Dagen blev så bra som jag hade väntat mig! Däremot är dagen inte slut och kroppen skriker redan åt mig att vila, har den gjort länge, men det får det vara värt. Har ju kvar både Ipren och Alvedon :p Idag har nog varit känslornas och pirrens dag, av olika slag.

Lycko-pirr: när man ser de lyckliga tu! Syster med pojkvän är så söta tillsammans 🙂 (okej, lite lyckorpirr var det också att äta sådär onyttig mat även om väntan var förskräcklig. Ingen SNABB mat den där snabbmaten på Frasses Ersboda inte ;p)

Nervös-pirr: Att träffa den där mannen (jurist) som precis pensionerats från EU-kommissionen, vars fru tydligen också nyligen pensionerats därifrån. Man ska ju varken värdera eller placera någon i fack… men jag gjorde det. Deras yrkesliv imponerar på mig, deras driv i livet osv. Och jag gick in i mötet med en känsla av att vara underlägsen. Totalt onödigt förstås. Allt gick hur bra som helst. Såklart! Men jag är nog egentligen tacksam för den känslan, jag känner mig inte underlägsen som i dålig utan underlägsen som i… hmm, öppen att lära. Suger åt mig som en svamp 🙂

Nostalgi-pirr: När jag hade lämnat Hampus på badkalaset passerade jag en fotbollsmatch med allt som hör till. Och allt uppfyllde mig! Publikens hejarop, målvaktens kommandon, ljudet när foten träffar bollen, sekunderna av total tystnad i väntan och spänning osv. Jag saknar att spela fotboll!

Nu är det dags för mig att vila lite innan jag ska hämta sonen från Aquarena och sedan ha myskväll 🙂

PS. Dessutom ska jag på dejt. Dock inte ikväll såklart 🙂 Jaaa, det pirrar alltid lite extra sånt där. Hur gammal man än blir. Eller har jag fel? 🙂

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.